Kályha Szalon Moszkva 2014.

Kályha Szalon  Moszkva 2014. március 13.-16.

 

A megszokott, nyugodt készülődést követően a politikai események hatására kissé hektikusabbra és nyugtalanabbra alakult az idei Szalon. Az időjárás kedvezett a résztvevőknek, látogatóknak, mert a komoly minuszok helyett szinte májusi időjárás fogadta a Moszkvába látogatókat.

A korábbi évekhez hasonlóan ebben az évben is megrendezésre került a Kályha Szalon. Ezen a kiállitáson mutatkoznak be a gyártók új termékeikkel, itt találkozhatnak a területi képviselők a többiekkel, itt juthatnak új információhoz a trendekről és igy tovább.

De magánemberek is vásárolhatnak többnyire viszonylag nagy kedvezménnyel a kiállitás ideje alatt.

Az elmúlt évihez mérten nem sokban változott a helyzet, továbbra is a nagy tűzterű és olcsóbb árfekvésű termékeket keresik a vevők és a területi képviselők is ezeket a termékeket vinnék szivesebben, hogy növeljék az eladásaikat.

Természetesen az orosz importőr cégek mellett az idén is megjelentek amerikai, német, olasz, ir, dán, angol, holland, belorusz, kinai, kanadai, finn, szlovák cégek és mi magyarok is. Az importőr cégek vidéki képviselőkön keresztül értékesitik termékeiket. A helyi  adottságokhoz alkalmazkodva, ezek a képviselők, szinte minden, a saját területükbe tartozó gyártótól igyekeznek ajánlani kályhákat, az elektromos kandallótól az épitett kályhán át az öntöttvas és a különböző boritásokkal ellátott kandallókályhákig, hogy a vevők kedvükre válogathassanak. Miután az új épitésű házak között is elég nagy számban készül faház, vagy könnyű szerkezetes épület, ezért az eladások többnyire vidéken történnek, hisz a moszkvai/ nagyvárosi sok tizemeletes épületekben nemigen engedélyezik, legfeljebb a legfelső emeleten a kályha beépitését. Természetesen a nagyvárosokból, igy Moszkvából is igyekszenek aki csak teheti kiszabadulni és az un. „ dácsákban” ( nyaralókban, ami felér egy családi házzal) megteremtenek minden feltételt, többek között a kályhát is beépitik.

Az ukrajnai helyzet miatt épp a kiállitás idején az orosz rúbel szinte történelmi határokat döntögetett, a cégek megrettenve figyelték, hogy hol fog megállni ez a folyamat, mert az euró elszámolás miatt komoly drágulás vetitette előre árnyékát, az amúgy is elég magas árak veszélyben forogtak. A krimi csatlakozást követően azonban enyhülni látszik ez a folyamat. Reméljük, hogy egy olyan szinte fog beállni az árfolyam, hogy nem roppantja meg az eladásokat.

Az európai trendekkel ellentétben itt változatlanul a nagy teljesitményű, nagy méretű kályhákat keresik.

A Fireplace termékeit már ismerik a piacon, a kis számú reklamáció, a vevői ajánlások, az internetes elérhetőség komoly segitséget jelentenek a terméknek.

A magán vásárlók közül már vannak visszatérő vevők, akik az újabb kályha vásárlást a családba ismét a kiállitás idejére időzitették, hogy a 15-20 %-os kedvezményt igénybe vehessék.

Összességében a kiállitásnak sok látogatója volt, a viszonteladók meglátogatták a standot, örömmel fogadták az új modelleket és továbbiakat várnak.

 

 

3 responses to “Kályha Szalon Moszkva 2014.”

 1. you can look here Series en Streaming HD

 2. What we have here is , an importantoffer
  To qualify click on the link below

  http://bit.ly/2UCtl4W

 3. marketru.hu Hey a puredonation
  Right-minded click on the vinculum under to qualify
  https://drive.google.com/file/d/1sm-if79IIN7_zqTASgsBhtnPjzBLhdHb/preview

Leave a Reply