Bemutatjuk a RUSSIAN FOOD &DRINKS MARKET magazint

A Russian Food & Drinks Market magazin egy kiemelkedő szines, információs elemző folyóirat, mely az élelmiszeripari piac és a csatlakozó iparágak területén segiti az olvasóit.

Az újságot 1993 óta, évente 7 alkalommal, 144 oldalon jelentetik meg.

Ezalatt az idő alatt elismert piacvezető lett az élelmiszeripari piacon.  Széles körben ismert Oroszország szerte, kompetensnek tekintik az élelmiszeripari termékek és szolgáltatások területén. Két vezető irodával rendelkezik, Szentpéterváron és Moszkvában, továbbá  a 30 legnagyobb városban is irodát tartanak fent. De eljut a határon túlra is, szinte az egész világra kiterjedő olvasótábora van.   Közli a szakterületén a legfrissebb hireket,  elemzéseket tesz közzé és prognózisokat fogalmaz meg a piaci változások terén. Kapcsolatot tartanak fent az élelmiszeripari kutató intézetekkel és az egyéb információs kiadványok szerkesztőivel, kiadóival is.

Az elemzéseket, cikkeket orosz és angol nyelven publikálják. Az olvasói köre az élelmiszeripar területén dolgozó vezetők, szakértők, a csomagolástechnika és a specilazizált de átfogó nagykereskedelmi hálózatok munkatársaival is.

Számos fontos információ jut el rajtuk keresztül Oroszország különféle körzeteiből az élelmiszergyártás területeiről az olvasókhoz.

Átgondolt terjesztési rendszerén keresztül széles olvasótábort keres meg, előfizetői körben és specializált kiállitásokon egyaránt találkozhatunk vele.

Igy az  évente megrendezésre kerülő több mint 50 élelmiszeripari kiállitáson megjelenők és látogatók is megismerkedhetnek vele, éppen úgy mint ahogy helyet kapnak külföldi szakkiállitásokon is.

Beszámolnak a jelentősebb hazai és külföldi kiállitásokról is. A magazin hasábjain lehetőséget adnak hirdetések megjelenésére is, ezzel bemutatkozási lehetőséget kinálva a gyártóknak, forgalmazóknak, segitve ezzel, hogy mindenki megtalálja a helyét az orosz piacon.

 

 

csomagolástechnika

 

 

Leave a Reply