“ABONENT”

Az “Abonent”  Szentpétervár, Leningrád megye területén az első üzleti útmutató üzletemberek, szakemberek számára. 2013. augusztusában jelent meg a 20. útmutató kiadvány, mely mára már havi rendszerességű lett. A nyomdai úton előállitott kiadvány magas igényeknek megfelelő offset nyomású újságok szinvonalán jelenik meg, az európai üzleti kiadványok szabályai szerint.

Az üzleti oldalakkal párhuzamosan működik a   internetes oldal is, http://abspb.ru/ mint kereső rendszer, amelyik az orosz üzleti  életben  a hálózatok között  a legjobbnak tartott a b2b szférában.

Ez az üzleti portál megengedi, hogy kulcszavak alapján, név, cim, vagy fax szám, esetleg mail cim ismeretében végezzen az érdeklődő lekérdezéseket. Ezzel segitve a használók információhoz jutását.

A kérdéses tárgyban, a szállitó kiválasztása mellett el lehet végezni az adott termékkörben dolgozó szervezetek ajánlatainak az összehasonlitását is. A nyomtatott és az internetes verzió is Szentpétervár, Leningrád Megye és az Oroszország észak-nyugati területén dolgozó cégek adatait tartalmazza.

Az információs bázis alapját mintegy 25.000 szervezet, 40.000 telefonjának adatai képezik a nyomtatott verziónak  az alapját és az elektronikus változat pedig 72.000 szervezetről 40.000 sornyi kiegészitő információt tartalmaz. Ezeket az adatokat személyes találkozókon, telefon interjúkon és postai úton szétküldött kérdőivek feldolgozásával gyűjtötték be. A rendelkezésre álló információk jelenleg ca. 3.000 cimszó alá lettek rendelve.

Az abspb.ru partnerei alcimszót is kezdeményezhetnek, igy a rendszer folyamatosan bővül.

Az üzleti oldalak offline változatát ingyenesen terjesztik, az üzleti élet szereplői között, szervezeteknek és privát embereknek cimlista alapján. Természetesen olyan privát embereknek is, akik munkájuk kapcsán érdekeltek bizonyos szegmens értékesitési vagy beszerzéi területén. A megkeresettek között olyanok szerepelnek, mint főmérnökök, technológusok, pénzügyi-gazdasági vezetők, beszerzési terület munkatársai, marketing és logisztikai szakértők.

A terjesztés is széles körben zajlik, kiállitásokon, üzletházakban szemináriumokon és bolthálózatokban is találkozhatnak az érdeklődők az üzleti oldalakkal.

forrás orosz internet

 

Leave a Reply