Meleg, meleg,…. forró

Befejezte munkáját Moszkvában a 9. Kályha Szalon, amely a legfontosabb kiállitási projekt a kályha termékek területén.

A szervezők adatai szerint a négy nap alatt, 2013. március 14-17 között a rendezvényt több mint 25.000 látogató tekintette meg,aki meg tudtak ismerkedni a vezető orosz és külföldi kiállitási anyagával.

Mint mindig a kiállitás szervezője a World Expo Kiállitási Holding volt, akik hatalmas előkészitő munkát folytattak a siker érdekében.

500.000 ingyenes meghivót küldtek szét és a reklám, a hirdetések széles skáláját vonultatták fel a szakmai sajtóban éppen úgy mint más médiumokban.

A márciusi négy nap eredményeképen, a zord idő ellenére, a kilátogató 25.000 ember több mint fele szakmai látogató volt, akik aktivan részt vesznek az ország épitőiparában. Ebben az évben a Kályha Szalon több mint 80 kiállitót fogott össze az Orosz Föderációból, Ausztriából, Magyarországról, Olasz-Finn-Franciaországból, de a skandináv országokból is.

A magyar Fireplace  Kft.  45 m2-en 15 kályhát mutatott be, további két kályha az orosz Schiedel cég képviseleténél került bemutatásra. A megitélésünk szerint a Fireplace standját mintegy 850 ember látogathatta meg. ( a számitás alapja az Ochag.su által készitettett katalógus, melyet igen “gazdaságosan” osztottunk szét…)

A résztvevők közül mintegy 45 körül volt azon professzionális látogatók száma, aki felvették velünk a kapcsolatot, és kifejezték szándékukat, érdeklődésüket az együttműködésben.   A feldolgozó munka még tart.

A kiállitás ideje alatt az eladás a Szalonunkon keresztül megnőtt, mert több mint 8 kályhát adtunk el kiskereskedelmi forgalomban.

 

Nikolay Obrazcov

www.ochag.su

 

 

One response to “Meleg, meleg,…. forró”

  1. How to get $ 8868 per week: https://get-5-btc-per-day.blogspot.pt?d=74

Leave a Reply